Uitdeuken zonder spuiten (Uzs)

Uitdeuken zonder spuiten - ook wel uitdeuken zonder lakschade of restylen genoemd - is een methode van cosmetische schadereparatie en herstelt kleine schade. Iedereen heeft wel eens een paaltje over het hoofd gezien bij het inparkeren: parkeerschade. Daar zit u dan met die deuk in de auto. De methode uitdeuken zonder spuiten is wat u nodig heeft.

Wat is uitdeuken zonder spuiten?

Uitdeuken zonder spuiten is een efficiënte manier van het herstellen van deuken. Er zijn meerdere voordelen aan deze techniek. Ten eerste kan Schadenet Ames de deuk in de auto gemakkelijk herstellen, met als voorwaarde dat de deuk niet groter is dan een twee euro munststuk en de lak zo goed als onbeschadigd is. Zoals de naam zegt, is de auto spuiten niet nodig. Ten tweede scheelt dit tijd en kosten.

Uitdeuken zonder lakschade bij Schadenet Ames

Schadenet Ames is specialist in het uitdeuken zonder spuiten als methode om autodeuken te herstellen. Voor meer informatie over deze methode kunt u contact met ons opnemen of gerust even langskomen.

Direct reparatie plannen | Offerte aanvragen | Online calculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak