Onze autoschadeherstel diensten

Een schadegeval is al vervelend genoeg. Mocht het u overkomen, is het goed te weten dat u op ons kunt rekenen. Van administratie tot reparatie bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn een FOCWA Eurogarantbedrijf en zijn aangesloten bij Schadenet BV U bent ECHT bij ons aan het juiste adres voor schadereparatie.

Service

We werken alleen met echte vakmensen die weten waar ze het over hebben. U kunt via onze website eenvoudig en geheel vrijblijvend een prijsopgave aanvragen voor de reparatie van de schade aan uw voertuig. Daarnaast beschikken wij over een groot en divers aantal huurauto’s van een kleine stadsauto tot ingerichte bedrijfswagens. Er staat dus altijd passend vervangend vervoer voor u klaar. Geef van te voren aan waar u graag in wilt rijden en wij verzorgen het voor u. 

Administratieve afhandeling

Desgewenst nemen we van u de gehele administratie afhandeling van de schade uit handen. We zetten alles voor u van te voren kosteloos op papier, dus u komt niet voor vervelende verrassingen achteraf te staan. Natuurlijk werken wij voor alle, maar dan ook echt ALLE verzekeringsmaatschappijen.

Reparatiekwaliteit

Bij Schadenet Ames werken we uitsluitend met professionele reparateurs. Deze staan voor u klaar voor perfect schadeherstel van alle merken auto’s en werken met uitsluitend originele onderdelen. Een geruststellende gedachte ook bij verkoop of inruil van uw auto. We zijn tevens officieel leerbedrijf erkend door de stichting Voc en op al onze reparaties bieden wij 4 jaar FOCWA-garantie.

Bekijk hier onze contactgegevens en maak via deze link gemakkelijk online een afspraak.

 

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak