Lakschade aan uw auto?

Lakschade door een kras of steenslag? Schadenet Ames is expert in lakschade herstellen. Lakschade aan uw auto is erg vervelend en u wilt dit natuurlijk zo snel mogelijk laten herstellen, zodat corrosie niet voor komt en de auto zijn waarde niet verliest. Wij werken met de meest moderne, milieuvriendelijke reparatiemethodes en u staat bij ons centraal.

Autolak herstellen met spotrepair

Wij hebben verschillende technieken in huis om lakschade te herstellen, bijvoorbeeld door middel van spotrepair. Met deze techniek worden beschadigingen aan uw auto efficiënt en vakkundig gerepareerd. Spotrepair is een cosmetische bewerking waarbij de autolak plaatselijk wordt bijgespoten. Met lakschade is het niet nodig om een compleet onderdeel van de auto te spuiten.

Kosten lakschade herstellen

Exacte details met betrekking tot het herstellen van autolak hangen af van de ernst van de schade en de plaats waar de lak van uw auto beschadigd is. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Direct reparatie plannen | Offerte aanvragen | Online calculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak